2022/10/31

НИПК / НИНКН (1969 до85) задачи = List of tasks on HERITAGE / Списък ВЪЗЛАГАНИЯ из 6-те Окръга

 За  професионална регистрация в щат Ню Йорк изискват доказателство за поне десетгодишна архитектурна практика. Към формуляра въпросник едно Приложение ми беше оформено с извлечение от месечните Отчети в ИПК / НИПК от самата колега Емма МОСКОВА, ветеран и корифей от Института  = познаваща ме подробно, лично и  ...отлично =  която тъкмо по това време, май 2000, се случи да бъде МИНИСТЪР  НА  КУЛТУРАТА.

Въпросното Приложение се оказа, че съдържа  ...70 седемдесет заглавия из шестте Окръга на Тракия, някои от които само заснемани но недофинансирани (Местроб, Клианти), но много от които напълно проектирани и дори реализирани.  ЕТО:

Имам по-четливи, едри, цветни копия от този документ.PDF във формат "pdf" =много по-качествен, който обаче този БлогерКОМ  не приема за публикуване, та съм ограничен в ".jpg" необяснимо защо...

P.S. ПослеПис = Ето същият документ в два отделни кадри.png format четлив:



==================================================================

ПловТВ  Трак  =ПОТВ=  се осмели да излъчи в петък, 22, 11/11 сутринта и вечерта и да повтори в неделя в 21:10 половинчасовото ми изказване в защита на ДЕЛОТО НА ПЕЙО  БЕРБЕНЛИЕВ   ("Opus BERBENLIEV")  критично срещу

1.ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ на отговорността за архитектурните ни Ценности;   и

2.НАЦИОНАЛНО значимите обекти единствено да останели в отговорността на Института НИНКН ... като абдикиралият дезертьор да си запази Директорската ЗАПЛАТА, Позиция, Офис, Щат, Привилегии и наказателна (?!?) ВЛАСТ. Ето Линк, има и подробен текстов коментар: 

=  https://www.youtube.com/watch?v=KwGQeykheMg  =

_____________________-

ПОТВ по Коледа (и 80-годишнината ми)  публикува критичното ми становище, че:

Полицайците, полицайките и техните полицайчета от ""НИНКНКНК"" не помагат а ПАКОСТЯТ на останките от старинните архитектурни Ценности из Територията затова следва да бъдат възпряни, уволнени, разформировани, разследвани за корупциите, осъдени да си излежат. Ето и този Линк + Текст:

https://www.youtube.com/watch?v=Je_IxcCt6d4  =  (МИЛИЦИОНЕРизиран ИПК)

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.